Hvor meget kan jeg låne?

Jeg leder efter det bedste sted på nettet, hvor man lave en nogenlunde præcis beregning på, hvor meget jeg kan låne, hvis jeg f.eks. ønsker at optage lån til bolig.

Med dette indlæg forsøger vi her på Boliglån Guiden at vende billedet en gang – i stedet at give råd, søger vi nu råd hos jer. Dermed håber vi, at dette kan blive en stor hjælp til alle, der søger svar på netop dette spørgsmål.

Vi vil finde det bedste sted på nettet, der kan besvare følgende spørgsmål:

Hvor meget kan jeg låne?

Jeg er personligt på jagt efter en ejerbolig og da jeg ikke har været i banken eller hos kreditforeningen endnu, er jeg ikke helt klar over, hvad jeg egentlig har råd til.  Der er mange steder på nettet hvor man kan beregne boliglån, men alle de steder, vi kender til, siger kun noget om, hvor meget man skal betale for selve lånet.

Hvor meget kan jeg låne?

Med andre ord laver de steder blot en beregning af selve ydelsen på lånet. Vi vil gerne finde det et site, hvor man kan lave et samlet budget for, hvor meget man kan låne, når man samtidig tager alle sine indtægter og udgifter med i regnestykket.
Dvs. at der er brug for et sted hvor man kan taste sine indtægter, udgifter og det nye låns størrelse,

rente og afdragsperiode ind. Så skal det samlet give et budget for om det er realistisk at optage dette lån. Det ville give et realistisk svar på spørgsmålet: Hvor meget kan jeg låne?

Leder du også efter det?
Kender du et site, der kan give svaret?

Skriv en kommentar nedenfor – så gør vi sammen dette indlæg til det bedste!3 Responses

  1. Rasmus siger:

    Det kan sagtens svare sig at lede forskellige steder og at se sig lidt for, før man beslutter sig. Der kan være rigtig mange penge at spare, hvis man fra starten får valgt det rigtige boliglån. god artikel.

  1. 25. august 2012

    […] at der kan være utrolig stor forskel på det svar, man får, når man stiller spørgsmålet “Hvor meget kan jeg låne?” i forskellige banker. Faktisk viste undersøgelsen, at afhængig af bankernes […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.