Billigste Boliglån – guide til billige lån

Inden du gennemgår denne guide til at finde de billigste boliglån, råder vi dig til at kaste et blik på de 10 gode råd om billige lån til bolig. De ti tips er hentet fra de bedste rådgivere og de danner et godt grundlag for gå ud på lånemarkedet. Du opfordres også til at gennemgå vores nemt læste indlæg om bidragssats, der er et vigtigt parameter, når man skal finde billige boliglån.

De billigste boliglån – Du kan naturligvis altid kigge i de forskellige banker f.eks. Jyske Bank og Sydbank men ofte når man snakker køb, nybyggeri eller forbedringer af hus/lejlighed, kan det være en fordel at kigge sig lidt omkring. Det billigste huslån for din nabo behøver ikke at være det billigste lån for dig. Et boliglån afhænger af din friværdi i ejendommen og du kan i kreditforening kun låne op til 80 pct. af værdi af din bolig og din indtægt skal stå i forhold til det lån du optager, men den boligrådgivning kan du få i din bank Eniro – Banker. Den billigste rente på boliglån finder du her.

Billigste boliglånI et realkreditinstitut (f.eks. Nykredit) laves et boliglån som et ejerpantebrev og derudover kan det blive nødvendigt at finansiere den del som realkreditinstituttet ikke kan låne penge til. Du kan se fordele og ulemper  ved de forskellige boliglån på BRF Kredit. Her kan du læse om landets billigste boliglån og du kan læse lidt om lån, løbetid og vilkår på DR Nyheder Online.

 2 Responses

  1. 10. juli 2011

    […] du vælger den billigste kreditforening, kan der være op til 50.000 kr. at spare i hele boliglånets […]

  2. 25. august 2012

    […] og Lån & Spar Bank og testen viste, at der var 105.000 kr. forskel på det dyreste og det billigste lån. Trods denne markante forskel var det unge testpar ikke i stand til at udpege det billigste […]