Realkreditlån med gode kurser

De seneste måneders fald i renten og stigende kurser har gjort de fastforrentede realkreditlån interessante. Fordelene er umiddelbart en lavere ydelse, et mindre kurstab og mulighed for en senere restgældsreduktion.

Interessen for de fastforrentede realkreditlån har i længere tid været overskygget af de såkaldte rentetilpasningslån. Grunden har været, at renten på rentetilpasningslån (flexlån) er faldet i takt med den seneste tids rentesænkninger. Rent teknisk siger man, at den korte rente er faldet. Men de seneste måneder er dette også slået igennem på de fastforrentede realkreditlån – dvs. den lange rente er faldet tilsvarende – og det gør denne type kreditforeningslån interessante for boligejere, der ønsker en fast ydelse hver termin.

Gode kurser på realkreditlån

Samtidig er kurserne på fastforrentede boliglån steget. For et par måneder siden var kursen på et 5% realkreditlån 95 og nu ligger de på 98-99. Det giver spændende muligheder for at senere at reducere restgælden i ejendommen, når renten stiger. Det vil nemlig betyde, at kursen samtidig vil falde på boliglånet og dermed gøre det billigere at “købe” sine obligationer tilbage. Dette kan du høre mere om i nedenstående videklip fra Jyske Bank.
Husk: lige under videoklippet finder du “Mest læste indlæg” på Boliglån Guiden.



2 Responses

  1. 7. november 2010

    […] ikke realkreditlån med kurser under 95, da kursen ved rentefald vil stige, så din restgæld bliver alt for stor. En simple […]

  2. 26. august 2012

    […] har foretaget en sammenligning af de tilgængelige realkreditlån og 40 procent ville som sagt vælge et variabelt F1-lån, mens 15 pct. ville vælge et variabelt […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.