Problemer med terminen?

Flere og flere familiers økonomi er nu så hårdt presset, at de har problemer med at betale deres boliglån. Det vil føre til flere tvangsauktioner. Den økonomiske situation og den stigende arbejdsløshed begynder nu for alvor at kunne aflæses i antallet af familier, som har problemer med at betale deres terminer på lån, skriver JyllandsPosten.

Det er banker og kreditforeninger, der samstemmende udtaler, at der er sket en tredobling i antallet af kunder som ikke har betalt deres ydelse tre måneder efter termin. Dog sker stigningen fra et meget lavt tidligere niveau, der ligger langt under det niveau, man oplevede i starten af 1990’erne hvor arbejdsløsheden var langt højere.

img_0033-1

Det faktum at flere familier er i restance hos banker og kreditforeninger betyder selvsagt, at låntagernes økonomi er under voldsomt pres og det vil føre til flere tvangsauktioner.

Realkreditinstitutterne vurderer dog, at man er blevet bedre til at hjælpe folk med misligholdte boliglån. F.eks. er flere kreditforeninger gået over til månedlige betalinger fremfor kvartalsvist, hvilket giver færre restancer på lån.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.