Er renten på dit boliglån for høj?

Renten på bankernes boliglån kan varierer meget fra pengeinstitut til pengeinstitut. Det kan være dyrt at være kunde i den forkerte bank. Se dig for inden du vælger boliglån og gå i forhandling med din bankrådgiver, hvis du vil spare tusindvis af kroner.

Der er meget stor forskel på, hvor meget du skal betale i rente for dit boliglån i de forskellige banker. Derfor kan der være mange penge at spare ved at vælge den billigste bank med den bedste rente, skriver epn.dk. Den internationale finanskrise har helt grundlæggende betydet at det er blevet dyrere at låne penge for alle – også bankerne. Og da de kun har et sted at sende regningen hen, er det blevet dyrere for bankkunderne at låne penge. Med andre ord er udlånsrenten skudt i vejret, således at kunderne skal betale mere for at låne penge af banken. Nogle banker har valgt at forhøje renten med 0,5 procentpoint, mens andre har tilladt sig at hæve den med 1,5-2 procentpoint og med den forskel skønnes det, at mange danskere vil kunne spare mindst 2000 kr. om året ved at vælge det rigtige boliglån i den rette bank.

Er renten på dit boliglån for høj

Et boliglån i en bank er ofte de såkaldte prioritetslån, som er bankens alternativ til kreditforeningernes lån, og restfinansiering af de sidste 20% af boligens vurdering, som kreditforeningen ikke vil belåne. Derfor er rigtig mange danskere afhængige af bankernes boliglån, når de skal finansiere ny boliglån eller låne i eksisterende ejendom. Og det betaler sig at kigge sig godt for inden man vælger det første og bedste tilbud. Man bør forhøre sig i mange forskellige banker inden man vælger og hvis ens egen bank ikke er villig til at give et konkurrencedygtigt tilbud, skal man ikke være bleg for at skifte bank. Et bankskifte er ofte nemmere end de fleste tror, fordi den nye bank ofte er mere en villig til at klare alt det kedelige papirarbejde, der skal gøres.1 Response

  1. Allan siger:

    Hej administrator

    Har du mulighed for at oplyse, hvem der står bag denne udmærkede hjemmeside ?.

    Mhv. Allan

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.